“Dilin Gücü: Edebiyat ile İletişim Köprüsü”

“Dilin Gücü: Edebiyat ile İletişim Köprüsü” adlı uluslararası e-Twinning projemiz mart ayında Müdür Yardımcımız Ceylan Kaya rehberliğinde başlamıştır. Projede Romanya, Azerbaycan ve Türkiye yer almaktadır. Bu projnin amacı, dilin gücünü vurgulayarak edebiyatı bir iletişim aracı olarak kullanma yeteneğini geliştirmektir. Yapılacak etkinlikler aracılığı ile okulda pozitif bir atmosfer, öğrenciler arasında işbirlikçi çalışma, empati kurma, öğrencilerin doğa ile bütünleşmesi, çeşitli edebi eserleri inceleme amaçlanmaktadır. Mart ayında öğrencilerimiz proje ile ilgili logo, poster, broşür çalışmalarını web02 aracı olan Canva ile hazırlamıştır. Ayrıca öğrenci tanıtım videosunu Bitmoji ve ChatterPIX uygulamalarıyla ve okul tanıtım videosunu ise Animato uygulaması ile hazırlamışlardır.

17-04-202417-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 13:43 - Görüntülenme: 60