Nis

“Dilin Gücü: Edebiyat ile İletişim Köprüsü” adlı uluslararası e-Twinning projemiz mart ayında Müdür Yardımcımız Ceylan Kaya rehberliğinde başlamıştır. Projede Romanya, Azerbaycan ve Türkiye yer almaktadır. Bu projnin amacı, dilin gücünü vurgulayarak edebiyatı bir iletişim aracı olarak kullanma yeteneğini geliştirmektir. Yapılacak etkinlikler aracılığı ile okulda pozitif bir atmosfer, öğrenciler arasında işbirlikçi çalışma, empati kurma, öğrencilerin doğa ile bütünleşmesi, çeşitli edebi eserleri inceleme amaçlanmaktadır. Mart ayında öğrencilerimiz proje ile ilgili logo, poster, broşür çalışmalarını web02 aracı olan Canva ile hazırlamıştır. Ayrıca öğrenci tanıtım videosunu Bitmoji ve ChatterPIX uygulamalarıyla ve okul tanıtım videosunu ise Animato uygulaması ile hazırlamışlardır.

Nis

Başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar, ülkemize ve insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini dileriz.

Nis

"Tüm İslâm Âleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun"

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte İcadiye ve Harput şehitliklerini ziyaret ettik. Bu projede emeği geçen Müdür Başyardımcımız Burhanettin TURĞUT'a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Zülfü KASAP'a, Tarih Öğretmenimiz Gülhan MURAT'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin yapmış olduğu Türkiye Haritası, Okul Müdürümüz Murat KOÇ tarafından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT Bey'e takdim edildi.

Nis

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Sayın Müjdat ÇELİK arasında, elektrik ve elektronik bölümlerinde okuyan meslek lisesi öğrencilerimize staj ve iş imkanı sağlayacak işbirliği protokolü imzalandı.

Mrt

Okulumuzun pansiyonunda  bulunan öğrencilerimizle, öğretmenlerimiz ve aileleriyle bir araya gelerek iftar yemeği düzenlenmiştir. Etkinliğimize katılan değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayında maddi yardım kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışma dahilinde, 10 öğrencimize gıda yardım kolisi ve 20 öğrencimize 1.000 TL değerinde erzak kartları verilmiştir. Bu anlamlı etkinliğimizde, katkılarını esirgemeyen tüm okul idaremize, Müdür Yardımcımız Erkan Çetin'e, Okul Rehber Öğretmenimiz Esengül  Ceylan' a, Sosyal Yardımlaşma Kulübünde görevli öğretmenimiz Cihat Yılmaz'a, koli dağıtımında yardımcı olan öğretmenlerimiz Erol Öztan, İpek Örgeç, Alev Taze, Zülfü Kasap, İcabi Ayyıldız'a, personelimiz Göksel Yıldız'a ve kantincimiz Mustafa Kayaoglu'na, maddi destek veren tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Şehitliğinden gelen vatan toprağımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT ve Öğrencilerimiz tarafından, İl Valimiz Sayın Dr. Ömer TORAMAN'a emanet edildi.

Toprak, Bayrak ve Vatan uğruna can veren yiğitlere rahmet ve minnetle...

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın Kabulü'nün 103.Yıl dönümünde, Merhûm Mehmet Âkif Ersoy'u rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, mâkâmı âli, ruhu şâd olsun inşallah. "ALLAH, BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLÂL MARŞI YAZDIRMASIN." Amin.

Mrt

TÜBİTAK 2204 Bölge Sergisine Okul Müdürümüz Murat KOÇ, Müdür Yardımcımız Ferdi AKBAŞ, Fizik Öğretmenimiz Alev TAZE ve Matematik Öğretmenimiz Esra TAŞ ÖZEREN okulumuz ATP 12-A sınıfı öğrencilerimizle ziyarette bulundular. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YİĞİT Bey ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mrt

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ramazan-ı Şerif'e hazırdır. Çalışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart deprem Haftası etkinlikleri kapsamında MEB AKUB, AFAD, ELAZIĞ BELEDİYESİ ve İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ koordinesinde/ortaklığında deprem tatbikatı gerçekleştirildi.