Murat KOÇ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Murat KOÇ, 11.10.1978 Elazığ doğumludur. İlköğrenimini Elazığ Ulukent İlkokulu’nda, Ortaokul ve Liseyi de Elazığ İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nde tamamladı.

1997 yılında yerleştiği Fırat Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Aynı yıl, Diyarbakır ili Merkez Sarıdallı Henkel İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. 2008 yılında Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında alan değişikliği yapan Müdürümüz, Diyarbakır ili Sur ilçesi Bağıvar Lisesi’nde Tarih Öğretmeni, aynı eğitim-öğretim yılının II. döneminde yine aynı ilçede bulunan Vali Aydın Arslan Fen Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Elazığ’daki görevine, 2011 yılında TOKİ Yazıkonak Lisesi (Şehit Arif Güneş ÇPAL.) Tarih Öğretmeni olarak başlayan Müdürümüz, aynı okul bünyesinde açılan Fatih İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcılığı, 2013-2015 yılları arasında Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (Gönül Kazancı MTAL.) öğretmenlik, Doğukent Ortaokulu’nda Müdür Yardımcılığı, 2015 yılında Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (Gönül Kazancı MTAL.) Müdür Yardımcılığı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının II. döneminde Cemil Meriç Fen Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yaptıktan sonra 24.02.2020 tarihinde Fen Lisesine dönüştürülen Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi’ne 13.01.2017 tarihinde vekâleten, 14.09.2017 tarihinden itibaren de 4 yıllığına Okul Müdürü olarak görevlendirildi.

20.06.2022 tarihinde İlimiz Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak görevlendirilen Müdürümüz, adı geçen okulun kapanması nedeniyle 04.10.2023 tarihinde okulumuza Müdür olarak görevlendirildi.

Okul Müdürümüz Murat KOÇ, evli ve 2 çocuk babasıdır.