ELAZIĞ / MERKEZ - Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tarihçemiz

Okul binamız ve eklentileri için, 24.01.2020 Elazığ Depreminden sonra yıkım kararı alınmış, bina/ekelentileri yıkılmış ve aynı yerinde (İlimiz Atatürk Stadyumu altında) oldukça geniş bir alanda ve modern bina şeklinde yapım aşamasındadır. Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine, İlimiz Şehit Sezer Aydemir İmam_Hatip Ortaokulu binasında (Çimento Fabrikası Karşısı) devam etmektedir.
1979-1980 Öğretim yılında Harput Endüstri Meslek Lisesi adıyla Eğitim ve Öğretime açılmış daha sonra Gazi Endüstri Meslek Lisesi olarak ismi değiştirilmiştir.
Okulun toplam alanı 24.000 metrekare olup kapalı alan 14.000 metrekare, oyun ve dinlenme alanları 10.000 metrekaredir.
Okul bünyesinde faaliyet gösteren bir kütüphane mevcut olup öğrencilerimizin faydalanabilecekleri 2.000 civarında kitap ve araştırmacıların her an yanında bulunacakları bir memurumuz görev yapmaktadır.
Okulumuzda Bulunan Alanlar 29-10-2017

• Bilişim Teknolojileri Alanı
  • Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı
  • Kimya Teknolojisi Alanı
  • Makine Teknolojisi Alanı
  • Metal Teknolojisi Alanı
  • Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı

Personel Durumu

• 1 Müdür
  • 1 Müdür Baş Yardımcısı
  • 5 Müdür Yardımcısı
  • 6 Alan Şefi
  • 15 Atölye Şefi
  • 39 Teknik Öğretmen (Alan ve Atölye Şefleri Dâhil)
  • 36 Kültür Ders Öğretmeni
  • 1 Rehberlik Uzmanı
  • 4 Teknisyen
  • 4 Memur
  • 5 Hizmetli
  • 2 Aşçı
  • 5 Sürekli/Geçici İşçi
olmak üzere 103 personeli ile eğitim faaliyetlerini en iyi şekilde yürütülmesine gayret etmektedir.
Yayın: 27.10.2017 - Güncelleme: 22.12.2023 11:09 - Görüntülenme: 3089