Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0 (424) 241 12 39 / 0 (424) 241 12 36
Adres
Rüstempaşa Mah. Harmanlı Sok. No 2/1 Şehit Sezer Aydemir İmamHatip Ortaokulu Binası Çimento Fabrikası Karşısı
Vizyon
Mesleki Teknik Eğitimde aranan, yeni teknolojileri üretip alanındaki yeniliklere öncülük eden, mesleki ve teknik eğitimde tercih edilen ve teknolojinin adresi bir okul olmak.
Misyon
Bilimsel, akılcı düşünme becerisine sahip, çevresi ile etkili iletişim kuran, yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak, öğrenmeyi davranış haline getiren, öğrenmek için çaba harcayan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, bilgi çağını yakalayan, bilgi ve teknoloji toplumu olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Revir:1
Öğretim Şekli :Okul Binası ve eklentileri, 24 Ocak 2020 Elazığ depremi sonrası yıkıldığından Eğitim Öğretim faaliyetlerine İlimiz Şehit Sezer Aydemir İmam Hatip Ortaokulu binasında normal öğretim şeklinde devam etmektedir.
Ders Başlama: 08:00 Ders Bitiş: 16:40
Merkezi Isınma (Doğal Gazlı)
Otobüs, Minibüs ve Yürüyerek
Şehir Merkezi