Ock

Okulumuzda Sosyal Etkinlik Haftası kapsamında bilgi yarışmaları düzenlendi. Katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine Verem Eğitimi ve Farkındalık konusunda eğitim verildi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİT, e-Twinning projelerinde ulusal ve uluslararası dereceler elde ederek ilimizi başarı ile temsil eden eğitimcileri kabul edip çalışmalarından dolayı tebrik etti. 20-22 Kasım 2023 tarihlerinde MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Meslek Liseleri Çalıştay'ına, en iyi 200 proje arasına girerek ilimizi temsilen 2 öğretmen davet edilmiştir. Davet edilen öğretmenlerden biri de okulumuz Türk Dli ve Edebiyatı Branşında Müdür Yardımcımız Ceylan KAYA`dır. Biz de Ceylan Hocamızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ock

23 Aralık 2023 Cumartesi günü, saat 19.00`da yapılan “Safahat” Konulu Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması`nda, ATP 10-A sınıfı öğrencilerimizden Ahmet Ömer SAK 6. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Esengül Ceylan tarafından "Akran Zorbalığı ve Öfke Kontrolü" semineri verilmiştir. Zorbalığın tanımı, zorbalık türleri, önleyici bütüncül okul yaklaşımı ve aileye öneriler konu başlıklarına değinilmiştir.

Ock

Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.