Ara

Fırat  Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri  İstişare toplantısı  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Feyzi GÜRTÜRK

Başkanlığında okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize Obezite ve Güvenli İnternet Konulu Konferans verildi.

Ara

Okulumuz Öğrencileriyle beraber Eğitim Müzesini ziyaret ettik.

Ara

Okulumuzda, Tutumluluk,Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlandı.

Ara

Fırat Üniversitesi  Öğretim Görevlisi Kişisel Gelişim Uzmanı Atakan  YILDIZ  ve Eğitim Koçu  Gülay AYDIN

Okulumuz 10 ,11. Sınıf öğrencilerine kişisel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla Motivasyon ve Kendine Özgüven konulu seminer  verdiler.

Kas

Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Okulumuzda  Tüm Öğretmen ,öğrencilerimiz ve idarecilerimizin katılımı ile öğretmenler günü kutlandı.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve İdarecilerinin katılımı ile Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hatıra Ormanına Çam fidanlarımız dikildi.

Kas

Yüreklere Dokunan Öğretmen Hacı  ORMANOĞLU Okulumuz öğretmenlerine seminer  verdi.

Kas

Okulumuz Tüm Öğretmen ve İdarecilerinin katılımıyla Kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir.